Aktualno

Onemogočen pripis pik na Pika kartico

Maxen

Obveščamo vas, da zaradi trenutnih razmer na trgu goriv, pripis Mercator Pik ni mogoč.

Opravičujemo se za nevšečnosti in prosimo za razumevanje.

Začasno onemogočen pripis pik na Pika kartico

Maxen

Z Uredbo o določitvi cen določenih naftnih derivatov (Uradni list RS, št. 64/22 z dne 10.5.2022, v nadaljevanju: »Uredba«) je Vlada RS ponovno določila najvišjo dovoljeno drobnoprodajno ceno za NMB-95, ki znaša 1,560 eura/liter in za dizel 1,668 eura/liter. Predmetna Uredba predstavlja spremenjene okoliščine iz naslova nabavnih stroškov goriv kateri so višji od veleprodajnih cen podanih v vladni Uredbi, zato smo primorani začasno onemogočiti ugodnost pripisa pik na Pika kartico. Navedeno velja za čas veljavnosti Uredbe, predvidoma do vključno 10.8.2022. O ponovnem omogočenju pripisa pik vas bomo obvestili.

 

Opravičujemo se za nevšečnosti in prosimo za razumevanje.

Ponovno delovanje BS Maxen

Maxen

Bencinski servisi Maxen bodo od 1.4.2022 dalje ponovno delovali.

Vlada je sprejela Uredbo o spremembi in dopolnitvah Uredbe o določitvi cen določenih naftnih derivatov, ki velja do vključno 30.4.2022 ter določa najvišje drobnoprodajne ter veleprodajne cene goriv. Ker z uredbo določene cene ne omogočajo kritja vseh nabavnih stroškov goriv, smo za čas veljavnosti uredbe primorani začasno onemogočiti ugodnost pripisa pik. O ponovnem omogočenju pripisa pik vas bomo obvestili.

Opravičujemo se za nevšečnosti in prosimo za razumevanje.

Opravljanje inventure na BS Maxen

Maxen

Bencinski servisi Maxen trenutno ne delujejo zaradi opravljanja inventure. O ponovnem delovanju vas bomo obvestili.

Opravičujemo se za nevšečnosti in prosimo za razumevanje.

Gasilska vaja na BS Žužemberk

Maxen

Spoštovani,

obveščamo vas, da bo na BS Žužemberk v soboto, 19.10.2019 potekala gasilska vaja zaradi katere bo za predvidoma 15 minut otežen dostop do bencinskega servisa.

Stranke prosimo za razumevanje.

Plačevanje z gotovino

Maxen

Spoštovani,

obveščamo vas, da zaradi tehnične nadgradnje plačevanje z gotovino in vrednostnimi boni na bencinskih servisih Maxen trenutno ni možno. Plačevanje z gotovino in vrednostnimi boni je možno samo na bencinskem servisu Maxen Ljubljana-BTC na točilnih mestih št. 1 in 2.

Več novic