Prednosti

Popolnoma avtomatizirani bencinski servisi za samostojno uporabo brez osebja.

Prisotnost osebja, ki skrbi za prodajo goriva ter nadzor bencinskega servisa, ni več potrebna. Plačila se izvedejo na plačilnih terminalih, kjer stranke plačujejo s plačilnimi karticami ali z mobilnim telefonom (VALÚ - Moneta). Celotno delovanje bencinskega servisa se spremlja na daljavo s sistemom za oddaljeni nadzor.

Stalna dostopnost in hitre storitve

Proces točenja goriva je izjemno hiter in povsem preprost. Za optimalno delovanje celotnega sistema je zadolžena napredna tehnologija, s čimer postopki potekajo nemoteno in hitro.

Plačevanje goriva je mogoče:

Avtomat vam na koncu natisne tudi račun. Če potrebujete DDV račun, lahko po končanem točenju na zaslonu izberete "Tiskanje DDV računa", vnesete DDV številko in avtomat vam bo natisnil DDV račun.

Preprosta uporaba in popolna avtomatiziranost

Uporabniki opravijo vse potrebno na bencinskem servisu hitro in enostavno. Vsa navodila so na samem zaslonu točilnega avtomata, ki vam pomaga skozi celoten proces plačevanja, točenja in tiskanja računa.

Izjemna varnost

Bencinski servisi so pod stalnim 24-urnim nadzorom, na njih pa velja tudi poseben režim požarne varnosti. Spremljanje nivojev goriva v rezervoarjih in pravilnega delovanja vseh sistemov, nadzor in kontrola delovanja varnostnih sistemov, video nadzor in vse ostale funkcije so nadzorovane in upravljane na daljavo.