Tehnologija

Za optimalno delovanje celotnega sistema z minimalnim številom zaposlenih in z nizkimi stroški poslovanja je zadolžena napredna tehnologija.

Sistem za plačevanje goriva podpira plačevanje s plačilnimi karticami ter mobilnimi telefoni (VALÚ - Moneta).

Sistem za merjenje nivojev goriva je osnova za sistem za upravljanje oskrbovalne verige. Prav tako je na bencinskih servisih Maxen tudi sistem za upravljanje servisov, ki omogoča neprekinjeno delovanje brez prisotnosti osebja.

Merjenje nivoja goriva

Sistem za merjenje nivoja goriva zagotavlja izjemno natančen lokalni in oddaljeni nadzor nad količino goriva v rezervoarjih na vseh bencinskih servisih v sistemu, 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Upravljanje oskrbovalnih verig

Na bencinskih servisih Maxen je zagotovljena oskrba s pravimi produkti v pravih količinah na pravih mestih ob pravem času in vse to ob minimalnih stroških. Kupec bo vedno imel na voljo vse, kar od servisa in storitve pričakuje.

Upravljanje voznega parka

Močna povezanost s sistemi za upravljanje z zalogami, načrtovanje porabe, upravljanje z naročili in drugimi, omogoča nadzor nad stanjem zalog tudi med skladišči in bencinskimi servisi.

Plačevanje goriva

Plačevanje goriva na bencinskih servisih Maxen brez osebja je možno s plačilnimi karticami in z mobilnimi telefoni (VALÚ - Moneta).

Upravljanje bencinskih servisov

Nadzor zalog goriva, zalog v prodajnih avtomatih, nadzor opreme bencinskega servisa, nadzor plačevanja, spremljanje okoljskih parametrov, nadzor in upravljanje s sistemi za preprečevanje in gašenje požarov, spreminjanje nastavitev in nadgrajevanje opreme ter video nadzor se vrši oddaljeno iz nadzornega centra podjetja s pomočjo sistema za upravljanje bencinskih servisov. Sistem tudi zagotavlja opozarjanje in obveščanje v primeru alarmov.